Pharma Flight, Debrecen

Ötmilliárd forintos beruházás eredményeként épült Debrecenben a Pharma-Flight kutató-képző központot, mely a világon egyedülálló módon egyesíti magában az egyetemi szintű pilótaképzés, a speciális egészségügyi igényeket kiszolgáló laboratóriumi kutatás és kisszériás gyógyszergyártás funkcióit. 
A Pharma-Flight Kft. által üzemeltetett egészségügyi centrum a legmagasabb színvonalon képes elvégezni a légi személyzet egészségügyi vizsgálatát. Ezen feladatok ellátásához elengedhetetlen egészségügyi és irodabútorokat, ülőbútorokat szállítottunk. 
A Központban a pilóták képzése is zajlik, amihez két szimulátor áll rendelkezésre. A képzés elősegítésére 110 fős szekcionált előadóterem került kialakításra, ahol Hajdú asztalok és Clou székek szolgálják a kényelmet.

A központban a vezetőség rendelkezésére egy egyedi kialakítású impozáns tárgyaló is berendezésre került, a vezetői irodákba bükk furnérozott bútorok készültek, a háttérmunkát szolgáló helyiségekbe, irodákba laminált irodabútorok kerültek. A váróhelyiségekben Apropó, Mary, Laura foteleken és kanapékon lehet kényelmesen elhelyezkedni.