Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház

A Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház Magyarország legjelentősebb olyan egészségügyi intézménye, mely gyógyidegenforgalmi tevékenységet is folytat.
Az impozáns hévízi Tófürdővel és kórházzal sok éves már cégünk kapcsolata, csakúgy, mint a vele összeépült 54 szobás Hotel Spa Hévízzel. A szálloda a folyamatos fejlesztéseknek, rekonstrukcióknak köszönhetően egyre modernebb szobákkal és közösségi terekkel áll a vendégek szolgálatára. A kezdetek óta (1999) folyamatosan megelégedéssel használják bútorainkat, visszatérő kiemelt partnernek számítanak. 
Legutóbbi közös munkánk során 2017-ben szállítottuk a megújult étterem asztalait, Firenze székeit. Az étterem előterében  Laura fotelek, kanapék szolgálják a vendégek kényelmét. Az étterem az indamintás függönyeivel és kárpitjaival klasszikus eleganciát sugároz, természetközeliséget idéz.
A Szent András Reumakórház is pár éve újult meg, ahol a kiszolgálóhelyiségek, folyosók, irodák berendezésében működtünk közre. Az impozás fogadóépületben a vendégek maximális kényelmét Sally karszékek, Circa asztalok és Travis fotelek, kanapék biztosítják.