Rólunk

Gyárunk több mint 110 éves fennállása óta Magyarország meghatározó bútoripari vállalata. Cégünk hazánkban egyedülálló technológiát, a „Thonet”-féle tömörfa hajlítását alkalmazza. Termékeink ezáltal különleges formavilággal rendelkeznek, melyek közül több is elnyerte a Nívódíjas Ipari Forma elismerést. A technológia alkalmazásából eredő szellemi örökség és hagyomány céünkett az állandó megújulásra és termékeink formai, minőségi fejlesztésére ösztönzi. Magyarországon egyedüliként, a Sellaton Design Kft. rendelkezik azzal a technológiai felkészültséggel, mely alkalmas arra, hogy ilyen termékeket gyártson és fejlesszen.

Bútoraink fokozott igénybevételnek is megfelelnek, ezért nemcsak lakossági, hanem különféle közületi igényeknek alkalmas székeket, asztalokat illetve ülőgarnitúrákat fejlesztünk és gyártunk szállodák, éttermek, szociális intézmények részére is. Társaságunk vállalja továbbá patikák, üzletek, kávézók, étterme, szállodák, konferencia központok és egyéb közösségi terek komplett belsőépítészeti munkáinak kivitelezését is, akár egyedi tervek alapján is.

A sokoldalú technológiai felkészültségből eredő garantált minőség, valamint a széles termékválaszték lehetővé teszi, hogy nem csak Európában, hanem a tengerentúlon is sikeresek legyünk. Ülőbútoraink sokfélesége a vásárlói igények maximális kielégítését szolgálja, így akár egy cukrászdában kávézva, vagy egy színházi előadást nézve egyaránt élvezhetik székeink kényelmét.

Egyedi termékeink által úgy tudunk jelen lenni a világpiacon, hogy valóban felismerhető cégünk arculata, profilja.

A thonet szék örök divat maradt; túlélt minden stílusirányzatot, átvészelte a divatáramlatokat, és még ma is népszerű, közkedvelt ülőbútor. Vevőink megelégedettsége bizonyítja termékeink sikerét világszerte.

A múlt kötelezettsége, a jövő kihívása: vagyis a több, mint száz év alatt megszerzett gyártási- és formatervezési tapasztalat, illetve a modern kor elvárásainak való megfelelés határozza meg cégünk filozófiáját.